Договір з ріелтором

ДОГОВІР

виключного права продажу

м. __________ «___» _______20__р.

ТОВ «Ріелтор» в особі директора ПІП__________, що діє на підставі статуту, надалі іменоване «Виконавець», і

ПІП______________________, що проживає за адресою:

Україна, м. ____________, вул.__________, буд.___, реєстраційний номер облікової картки платника податків______________,

паспорт серії___№_______, виданий __________________________________________, надалі іменований «Замовник», уклали цей договір про таке:

1. Предмет договору

1.1. «Замовник» має намір продати квартиру (надалі – «Нерухомість»), зазначену у п. 1.2 цього Договору, і укладає цей Договір із «Виконавцем» для отримання інформаційно-консультаційних послуг задля юридичного оформлення відповідного договору та безпечного отримання коштів від продажу «Нерухомості», яка встановлюється у п. 1.3 цього Договору.

1.2. Нерухомий об’єкт: _____________________________

1.3. Ціна продажу нерухомості _________________________

1.4. «Замовник» сплачує «Виконавцю» __% від ціни продажу «Нерухомості» в такій послідовності:

а) _____________ – аванс упродовж двох днів з дня укладання цього договору;

б) кінцевий розрахунок за вирахуванням виплаченого авансу впродовж двох робочих днів з моменту укладення договору купівлі-продажу «Нерухомості».

2. Зобов’язання замовників

2.1. «Замовник» надає «Виконавцю» упродовж терміну дії цього Договору виключне право на пошук покупця «Нерухомості», що становить предмет цього Договору, а також на проведення з покупцем переговорів щодо укладання договору купівлі-продажу. «Замовник» зобов’язується не вступати в безпосередній контакт із потенційним покупцем і не збільшувати продажну вартість «Нерухомості».

2.2. «Замовник» зобов’язується упродовж терміну дії цього Договору за жодних обставин не відмовлятися від його умов і своїх зобов’язань, гарантує «Виконавцеві» збереження комерційної таємниці щодо умов цього Договору, не розголошуючи його зміст третім особам.

2.3. Для забезпечення виконання своїх зобов’язань, викладених у цьому Договорі, «Замовник» передає «Виконавцю» на відповідальне зберігання правовстановлюючі документи на «Нерухомість», перелічені в додатку 1.2 до цього договору, на умовах і на строки, які у ньому зазначені.

3. Зобов’язання виконавця

3.1. «Виконавець» зобов’язується у строк до _____ 20___р. підібрати для покупця «Нерухомість».

3.2. «Виконавець» гарантує «Замовнику» безумовне дотримання комерційної таємниці щодо умов цього Договору, а також повернення «Замовнику» правовстановлюючих документів на «Нерухомість» за першої вимоги «Замовника» на умовах і в терміни, зазначені в додатку 1.2 до цього договору.

4. Термін дії та відповідальність сторін

4.1. Цей договір діє до ___________ 20___р. У разі згоди сторін строк дії цього Договору може бути продовжено. Це оформляється додатковим додатком. Зміни умов цього Договору виконуються за погодженням сторін у письмовій формі і підписуються всіма сторонами у вигляді додаткових додатків.

4.2. У разі невиконання або неналежного виконання «Замовником» своїх зобов’язань «Виконавець» може розірвати цей Договір із власної ініціативи. «Замовник» відшкодовує фактичні витрати, яких зазнав «Виконавець» у пошуку варіантів, відповідно до цього Договору.

Реквізити і підписи сторін