ТОП-11 будинків з панорамою на Карпати

«Будинки з краєвидом», «Будинки в Карпатах з краєвидом», «Будинки в лісі», «Відпочинок в Карпатах» – ми добирали безліч варіантів заголовків для цієї публікації, але так і не змогли зупинитись на одному. Тому ловіть ТОП.

Ми продовжуємо рубрику Flombu-ґайд, ваше «улюблене» кардіонавантаження – перегляд неймовірних місць для подорожі Україною посеред робочого тижня. Отже, сьогодні «здаємо» місця для відпочинку в Карпатах. Поїхали.

Шале «DEREVA»

Де: с. Яблуниця, Івано-Франківська область

Шале DEREVA в Яблуниці

Два унікальні шале, які розкинулись на кордоні Карпатського національного парку. Від зовнішнього світу вас відділятиме лише величезне вікно. Жодних сусідів, проїзних авто і галасу. Лише ліс, птахи та ріка. А приємним бонусом до будинку буде власний чан, який розташований на терасі та яким ви можете скористатися, коли завгодно, без обмежень у часі. А навколо – лиш DEREVA.

Бутік-вілла «Прованс»

Де: с. Буковинка, Львівська область

Бутік-вілла Прованс

«Місце, яке не хочеться залишати» – написано на головній сторінці сайту вілли, і ми погоджуємось з кожним словом. Варто лише провести тут декілька днів, а потім ще декілька, а потім ще… Також тут можна відсвяткувати незабутнє весілля, адже на території є ресторан.

Готель «АЛЯСКА»

Де: с. Орявчик, Львівська область

Готель АЛЯСКА в Орявчику

Вісім чотиримісних котеджів з видом на гори. На території відпочинкової зони протікає ріка, а також є павільйон для йоги. Просто заплющіть очі і уявіть це, почуйте шум ріки та шелест ялинок… А тепер розплющуйте очі і бронюйте один із цих затишних котеджів.

Black Rock Mountain Retreat

Де: смт. Славське, Львівська область

Black Rock Mountain Retreat в Славське

Сучасні та стильні будинки обіцяють подарувати вам скандинавський затишок на весь період перебування тут. З таким краєвидом можна дійсно заплутатись у часі, забути про гамір міста, милуватися природою та ставати її частиною.

«Вілла Альпійка»

Де: с. Волосянка, Львівська область

Вілла Альпійка Волосянка

Заклад знаходиться в непристойно живописному місці на горі, біля гірськолижного комплексу «Захар Беркут», а вигляд із балкону котеджів – це те, що важко описувати, емоції, які складно висловити, та фото, які неспроможні передати хоча б частину тих відчуттів. Приїжджайте…

MIKO. Котеджі для двох

Де: смт. Славське, Львівська область

MIKO Котеджі в Славське

У назві закладу міститься підказка, як саме проводити час у котеджах MIKO. Візьміть свою половинку, або ж приїжджайте наодинці і релаксуйте, спостерігаючи за нескінченними краєвидами з вікон котеджів. А ще тут часто прогулюються лисиці, тому тримайте фотоапарат напоготові.

GM ECO BUBBLE HOTEL

Де: Полонина Перців, с. Яблуниця, Івано-Франківська область

GM ECO BUBBLE HOTEL Яблуниця

8 кілометрів від Буковелю – і ви у майбутньому. Добратись сюди можна лише позашляховиком, але це того варте. Панорамний купольний готель у формі капсули посеред лісу, де розміщення та форма вікон дозволить милуватись: вдень – красою карпатських гір, а вночі – зоряним небом. Вражаюче.

Садиба «Шепіт лісу»

Де: с. Мита, Львівська область

Садиба Шепіт лісу в Миті

Таке враження, що ці котеджі грали у хованки з іншими будинками і їх до сих пір не можуть знайти. Повне відчуття свободи та єднання з природою Карпат і комфортне проживання у просторому помешканні.

«Dream Hata»

Де: с. Дземброня, Івано-Франківська область

Dream Hata Дземброня

У вас назбиралось уже декілька книг, які ніяк не можете почати читати? Тоді вам точно сюди – у Дземброню. Навколо – ні душі, тільки гори. А дістатись сюди можна лише позашляховиком або гелікоптером – вибір за вами.

«Дзен Хата»

Де: с. Дземброня, Івано-Франківська область

Дзен Хата в Дземброні

Один із чотирьох принципів школи дзен-буддизму передбачає не опиратися на слова й тексти. Тому просто подивіться на фото і ви зрозумієте, чому вам необхідно відвідати це місце.

Садиба «The Sunset Cabin»

Де: с. Ластівці, Івано-Франківська область

Садиба The Sunset Cabin Ластівці

Тут з помешкання розкривається не тільки розкішний вид на захід сонця, а ще й включені у вартість чан і зона для барбекю. А для милуванням сансетом вам навіть не потрібно виходити з помешкання. Винне в цьому величезне вікно на всю стіну садиби… Хоча краще вийдіть, тут таке повітря…

Звичайно, це не всі унікальні помешкання Карпат. Є багато інших. І навряд чи опис усіх поміститься у публікацію. Але про найбільш забавні ми розповіли і ще раз нагадуємо, що наша Україна красива не тільки на відео з дронів.

Ми пішли спаковувати рюкзак, а ви очікуйте на наші нові публікації і пишіть, про які помешкання ми забули написати. Обіцяємо, що у наступному огляді будинків посеред Карпатських гір вони точно потраплять у наш список.