ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПЛАТФОРМИ «FLOMBU.COM»

Платформа «Flombu.com» (далі – сайт, веб-сайт, платформа, онлайн-ресурс, Flombu.com), діючи у межах чинного законодавства України, підтримує відкриту й чесну взаємодію з користувачами, зокрема у роботі з персональними даними.

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Онлайн-ресурс поважає дотримання конфіденційності персональних даних фізичних осіб і забезпечує захист інформації, отриманої від суб’єктів персональних даних, під час надання послуг на сайті https://www.flombu.com/.

Ми неухильно дбаємо про збереження та використання особистих відомостей з обраною метою та в обсязі, належному для користування платформою.

Flombu.com володіє й використовує персональні дані користувачів та відповідає за їх опрацювання й збереження.

Для долучення користувача до нашої платформи нам знадобляться його персональні дані. Жоден користувач не зобов’язаний надсилати нам відомості про себе, однак без цього неможливо користуватися основними послугами на платформі.

У користуванні нашим онлайн-ресурсом просимо чітко дотримуватися положень Політики конфіденційності.

Використовуючи платформу «Flombu.com» та її мобільний додаток, користувач надає згоду на доступ, обробку, поширення та використання персональних даних.

Якщо ви розпочали користуватися сайтом Flombu.com, це означає, що ви прийняли і згодні повністю виконувати умови нашої Політики конфіденційності.

Персональні дані користувачів обробляються виключно у межах вимог Закону України «Про захист персональних даних». Доступ третім особам до персональних даних надається платформою лише у випадках, прямо передбачених чинним законодавством України.

Законодавчу основу для створення Політики конфіденційності нашого сайту становить Конституція України і Закон України «Про захист персональних даних».

ОСНОВНІ ТЕРМІНИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ОНЛАЙН-РЕСУРСУ «FLOMBU.COM»

Політика конфіденційності – це відкритий і обов’язковий для ознайомлення документ, у якому детально прописані умови та методи роботи веб-сайту з персональними даними користувачів.

Користувач сайту – це особа, яка зареєструвалася на сайті, надавши необхідні для цього відомості про себе та прийнявши правила та умови користування ресурсом.

Персональні дані – особиста інформація, за якою можна встановити фізичну особу.

Суб’єкти персональних даних – це ідентифіковані користувачі веб-сайту (у контексті Політики конфіденційності).

Обробка персональних даних – це робота з персональною інформацією користувачів сайту з метою збору, запису, систематизації, структурування, зберігання, зміни, упорядкування, перегляду, використання цих відомостей у межах Правил користування сайтом.

Закон України «Про захист персональних даних» – це основний документ у врегулюванні процесів з обробки особистих даних, не порушуючи право людини на невтручання в її особисте життя.

ВИДИ ІНФОРМАЦІЇ

Для надання повного та якісного обсягу послуг платформою користувачі повинні надати таку інформацію:

  • інформація, що відображається в обліковому записі: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) фізичної особи або найменування юридичної, адреса електронної пошти, номер телефону;
  • додаткова інформація: для використання певних функцій платформи «Flombu.com» користувачу необхідно надати додаткову інформацію: додаткові дані фізичної особи чи місцезнаходження або ЄДРПОУ юридичної особи.

ЗГОДА НА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Згода на використання ваших особистих даних – це згода на збір, зберігання та використання відомостей про вас згідно з умовами Політики конфіденційності.

Перед тим, як ухвалити рішення про надання нам дозволу на отримання чи автоматичне збирання ваших персональних даних, детально вивчіть умови Політики конфіденційності.

МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Онлайн-ресурс застосовує особисті дані користувачів для:

1) підтримки роботи нашого програмного забезпечення;

2) вдосконалення та розвитку платформи:

  • дозволяє отримувати користувачам доступ і використовувати платформу «Flombu.com», спілкуватися з іншими користувачами;
  • забезпечує обслуговування користувачів, зокрема для адміністрування профілів користувачів, відповіді на ваші запити, можливі зауваження щодо обслуговування клієнтів;
  • допомагає встановлювати рівень зацікавленості користувачів нашим сервісом;
  • надає змогу встановлювати індивідуальні налаштування під час користування платформою;
  • надсилає користувачам сервісні чи службові повідомлення, оновлення, попередження про безпеку та сповіщення облікового запису;
  • виявляє та запобігає шахрайству, спаму, зловживанням, інцидентам безпеки та іншій шкідливій діяльності на платформі;

3) надання, персоналізації та вдосконалення реклами та маркетингу (користувачам надсилаються рекламні повідомлення, маркетингова та інша інформація, яка може зацікавити користувачів, зважаючи на надану ними інформацію при реєстрації на платформі та під час її використання, наприклад, інформувати вас про спеціальні пропозиції на платформі);

4) забезпечення дотримання законного права в управлінні нашим бізнесом та адміністрування бізнес-процесів, пов’язаних із наданням онлайн-послуг через сайт;

5) забезпечення реалізації політики онлайн-ресурсу.

МЕТОДИ ЗБОРУ ІНФОРМАЦІЇ

Flombu.com збирає інформацію про користувачів такими методами:

  • користувачі персонально надають відомості про себе, реєструючись на платформі;
  • здійснюється автоматичний збір даних;
  • відомості надходять з інших джерел.

АВТОМАТИЧНИЙ ЗБІР ІНФОРМАЦІЇ

У процесі користування платформою здійснюється автоматичне збирання такої інформації:

  • інформації про точне або приблизне географічне місцезнаходження;
  • інформації про використання платформи: переглянуті сторінки чи вміст, пошуки, дата та час доступу, інформація про обладнання та програмне забезпечення, інформація про пристрої, які використовуються для доступу до платформи, бронювання та інші дії щодо користування послугами «Flombu.com»;
  • використання файлів cookie.

ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

Інформація, яка збирається на платформі, захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використання даних.

Вся зібрана платформою інформація від користувачів може охоронятися як комерційна таємниця в порядку, визначеному законом.

ВІДКРИТА ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОРИСТУВАЧІВ

З метою належного використання платформи певна інформація, зокрема персональна, може бути відкритою для всіх користувачів (інформація про профіль користувачів, їхні імена (найменування), електронну пошту чи інші засоби зв’язку).

Користувачі можуть оновлювати інформацію про себе за допомогою налаштувань свого облікового запису. Якщо користувач створював обліковий запис за допомогою акаунту «Facebook» чи «Google», йому необхідно обновити відповідну інформацію в налаштуваннях цього акаунту.

Користувач несе відповідальність за актуалізацію особистої інформації.

ЗАЛУЧЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ

Авторизація на сайті «Flombu.com» через соціальні мережі (наприклад, Facebook і Google) автоматично надає нам відомості з вашого облікового запису в соціальних мережах. Якщо ви входите на Flombu.com через свій обліковий запис у соцмережах, нам надійде інформація про ваш профіль.

РОЗКРИТТЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Платформа може розкрити та/або розголосити дані про вас у тому випадку, якщо це вкрай потрібно для:

  • виконання юридичних зобов’язань;
  • захисту майнових і немайнових прав Flombu.com;
  • запобігання або для встановлення можливих правопорушення, пов’язаних із використанням наших сервісів;
  • захисту відомостей про інших користувачів платформи;
  • захисту від виникнення юридичної відповідальності: згідно з чинним законодавством, рішенням суду, на вимогу уповноважених органів і з метою зупинення незаконних дій.

ЗБЕРІГАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Платформа неухильно дотримується законодавства і правил про збереження вашої особистої інформації. Втім, передача даних мережею Інтернет, як і електронне зберігання відомостей, не гарантує їх абсолютну безпеку.

Ми вживаємо усіх заходів, спрямованих на запобігання доступу до ваших даних сторонніх осіб.

Якщо ви зауважили, що ваш обліковий засіб використовується несанкціоновано, терміново повідомте про це нам.

ВІКОВІ ОБМЕЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ

Flombu.com збирає й опрацьовує дані винятково осіб, яким виповнилося 16 років. Ми не надаємо послуги дітям до набуття цього віку і не збираємо інформацію про них без згоди на те батьків або осіб, які їх замінюють.

ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми можемо доповнювати або змінювати деякі аспекти Політики конфіденційності відповідно до змін у законодавстві України чи у діяльності платформи. Однак гарантуємо, що основний критерій цього документу – доброчесність і прозорість у роботі з даними користувачів – не порушимо.