У Києві й Львові розвинуть комерційну нерухомість

Спершу – у Києві, тепер – у Львові. Dragon Capital поповнить комерційну нерухомість в Україні.

Днями компанія викупила у місті Лева проект індустріального парку «Рясне-2». Площа території – 23,5 га. Тут планують розвинути шість приміщень – складського і виробничого спрямування. Загальна площа таких комерційних об’єктів становитиме 140 000 кв. м. Індустріальний парк знаходиться на трасі М10, 60 кілометрів від КПП «Краковець». Про це йдеться у прес-релізі компанії.

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній-інвесторів в Україні. У її власності – 30 об’єктів комерційної нерухомості, зокрема: 13 офісної, 6 – торгової і 11 логістичних комплексів. Це один із наймасштабніших учасників українського ринку нерухомості.

Утім, львівський індустріальний парк – не перший, яким зацікавилася Dragon Capital. Компанія попередньо уже придбала індустріальний парк Е40, що під Києвом. Цей парк охоплює 49 га і знаходиться на Житомирській трасі.

Площа комерційних приміщень біля Києва становитиме 200 000 кв. м. Тут планують збудувати виробничо-складські приміщення класу А, термінали крос-докінгу, офісно-побутові об’єкти, готель, станцію техобслуговування вантажних авто тощо.

За словами Томаша Фіали, гендиректора Dragon Capital, компанія вірить у перспективність промислової й логістичної промисловості. Це входить до її стратегічного планування. Нещодавно Dragon Capital купила 11 комплексів складського призначення. Їхня загальна площа – 330 000 кв. м. У придбаних індустріальних парках компанія уже готова зводити нові об’єкти класу А.

Про найщедріші інвестиції у розвиток міст світу читайте тут

Як вигідно придбати комерційну нерухомість - у статті